Fagerlia VGS > Prosjekter > Nyheter

Utveksling til Mamers - høst 2018

De norske utvekslingselevene er godt i gang, etter en spennende innledningsuke. De har blant annet blitt mottatt av ordføreren i Mamers og fått omvisning der, vært på slottsbesøk i Chambord og besøkt den nærmeste storbyen som daterer tilbake til 700-tallet. Nå begynner alvoret, og vi ønsker dem lykke til de fire kommende ukene!

Skolefotografering 10, 11 og 12. september

Se vedlagt plan for skolefotograferingen 2018. Sted: Lille-kantina. Det er mange elever som skal fotograferes - vær rask på plass og gjør som fotografen sier, da skal dette gå raskt unna :-)

Russestyret og elevrådsstyret er ikke satt inn på planen - nærmere beskjed blir gitt!!

Klikk på bildet for stor størrelse!

Nødetatene med trening i nabolaget - tirsdag og torsdag de kommende tre uker

Innbyggere og beboere i området varsles nå om at det blir mye utrykningskjøretøy fra alle nødetater og bruk av blålys og sirener.

I de tre kommende ukene skal brann, helse og politi ha trening i det nedlagte sykehjemmet i Borgundvegen 199 og på Ålesund brannvesen sitt øvingsområde i Gangstøvika, begge eiendommer eies av Ålesund kommune.

Skolens lesesal

Lesesalen er åpen og klar til bruk!

Allergi mot egg

På skolen vår har vi en elev som er hyperallergisk mot EGG.

Av hensyn til denne eleven skal egg IKKE oppbevares eller brukes andre steder på skolen enn i kantinekjøkkenet og skolekjøkkenet, dvs. ALDRI i klasserom, arbeidsrom eller i gangene på skolen.

Utveksling til Yssingeaux - høst 2018

Dette er oversikt over deltakere på utveksling i Yssingeaux, Frankrike. De drar 11. september og blir borte til 23. sept. Vi har vært så heldige å få et stipend på 208.000 kr som vi skal bruke på utveksling og gjenbesøk. De franske elevene kommer hit i uke 44 og 45. Alle elevene har snakket med faglærerne sine for å best mulig følge den faglige utviklingen her hjemme.

Elevskjema 2018 - 2019

Alle nye elever ved Fagerlia vgs må fylle ut vedlagt elevskjema innen utgangen av uke 34.

Fagerlia vgs følger Møre og Romsdal fylkeskommune sine retningslinjer for personvern ved publisering av bilder og filmer til skolens hjemmeside og sosiale medier, der elever er eksponert. Dersom noen har spørsmål rundt dette, eller grunner for å bli holdt unna fotografering ber vi dere melde fra til skolen.

Rådgiving - privatisteksamen

I 5. time tirsdag 4. september og tirsdag 11. september vil rådgiverne være tilstede på rådhuset (utenfor aulaen) for å hjelpe/informere om privatisteksamen. Elevene oppfordres til å ta med PC og bankkort.

Bokskap

Prisen for å leie bokskap er kr 100,- pr skoleår, uavhengig av størrelsen på skapet. En elev kan ikke leie flere skap.

Gå inn på  http://fagerlie.ticketco.no/fagerlia_videregaaende_skole_bokskap  og registrer skapet du ønsker å bruke. Betaling gjennomføres samtidig med registrering. På grunn av at bestillingssystemet er basert på et system som vanligvis selger billetter til arrangement og forestillinger er skapene nå merket som setene i en kinosal (f. eks: Rad 1 er øverst, rad 3 er nederst når det er tre skap i høyden).