Fagerlia VGS > Prosjekter > Nyheter

Internasjonalisering vg2 Helsearbeiderfag i Danmark

4 elever har gjennomført arbeidspraksis i Danmark i 3 uker. To elever har vært i Falkenberg Plejecenter i Helsingør og to elever har vært i Svovelhatten plejecenter i Odense.

De har også besøkt Knuds hus i Odense, et velferdsteknologisk læringshus for personell som arbeider i helse og omsorgstjenester i Odense kommune.

I tillegg har de besøkt Det hjelpsomme hjem i Odense. Dersom du arbeider innenfor helse- og omsorgstjenester er dette også et godt læringssted, siden kvalifiserte fagpersoner arbeider til daglig her. Alle hjelpemidler- muligheter og teknologi som finnes her kan prøves ut. Hjemmet er innredet som ett hjem, slik at du kan forestille seg hvordan ting kan brukes og fungerer i ditt hjem. Hjelpemidler og teknologi blir individuelt tilpasset brukere sine behov i alle aldre.

Vinneren av bibliotekets påskekonkurranse!

Over 70 elever har deltatt i påskekonkurransen og veldig mange kom frem til tre riktige svar:

Besøk fra Griff Aviation

I går fikk elevene som tar programfagene markedsføring og ledelse, økonomistyring og økonomi og ledelse besøk av forretningsutvikler og styremedlem Philip Johan Holand fra Griff Aviation.

De produserer droner for det internasjonale markedet. En meget spennende bedrift å følge framover.

Ledige stillinger ved Fagerlia vgs

Ny jobb? Skolen har ledige stillinger for kommende skoleår! Vi anbefaler en arbeidsplass med trivelige elever og ansatte.
Fagerlia vgs er en del av Campus Ålesund og har et sterkt fagmiljø med eleven i fokus. Skolen arbeider kontinuerlig med tilrettelegging og samarbeid mellom elever, kollegaer og eksterne samarbeidspartnere både faglig og sosialt.

Følg lenken til ledige stillinger:

Vinn påskeegg på biblioteket!

Biblioteket har fylt et deilig påskeegg som du kan vinne til påskeferien!

Delta i bibliotekets påskekonkurranse ved å fylle ut svarlapper utenfor biblioteklederens kontor. Lever lappen direkte til Hanne, eller legg den i innleveringskassen.

Vinneren av påskeegget trekkes fredag 23. mars.

Lykke til!

Rådhuset er åpent

hver dag fra kl 11.00 til 11.45 + 5.t tirsdag. Her kan elevene stikke innom for å få svar på spørsmål om samordna opptak (søknadsfrist 15. april) og ellers andre ting de lurer på.

Vg2 Kunst, design og arkitektur til Roma

på ekskursjon. De har besøkt og studert arkitekturen i det svært godt bevarte tempelet Pantheon fra år 27 f.kr., museet Capitolini, Romas gamle sentrum Forum Romanum, og kirker med kunst av Michelangelo, Bernini og Caravaggio.

De har også besøkt Vatikanet. De har sett skulpturer og freskoer fra renessansens store kunstnere, blant annet Michelangelos sixtinske kapell og Rafaels skolen i Athen.

Nye åpningstider og frokost i kantina

I kantina kan en nå bl. annet kjøpe frokost hver morgen fra kl. 07:45 - 08:30.

Brødmat med enkelt pålegg og kaffe eller te.

Pris kr 30,-

Åpningstider:

Mandag til torsdag:
07.45 - 08.30 og 09.30 - 14.15

Fredager:
07.45 - 08.30 og 09.30 - 13.00

Velkommen!

Forskerelevene i samfunnsøkonomi med fagdag i Bergen

I dag har forskerelevene i samfunnsøkonomi hatt en annerledes fagdag med besøk hos NHH og UIB i Bergen.

Noe av programmet for dagen var foredrag om atferdsøkonomi der de også har fått innblikk i veldig spennende forskningsprosjekter som er knyttet til samfunnsøkonomi. I tillegg til dette har de deltatt på forelesninger både på bachelornivå og på masternivå.

Klassen har også møtt tidligere Fagerlia-elev, Karoline Westre som forteller om hvordan det er å være student hos NHH.

Forskerelevene i samfunnsøkonomi med fagdag i Bergen

Program LilleStortinget 2018

Program 6. - 8. mars

LilleStorting 2018 - 300 elever er klar til roller som regjering med støttefunksjoner, presidentskap, stortingsrepresentanter, redaktører, journalister, fotografer, kommunikasjonsrådgivere, vakter, aksjonister, sekretariat, osv.

Fortløpende nyheter på medieklassen sin hjemmeside:

Plenumsdebatter streames på: