Fagerlia VGS > Prosjekter > Nyheter

Fredag 22. juni 2018

Se vedlagt plan for siste skoledag. Klikk på bildet for stor størrelse!

Vel utført rydding av klasserom!

Iflg. renholdsdamene har alle klassene gjort en flott jobb med rydding av klasseromma. Tyggegummi er fjernet fra under borda, veggene er tømt for oppslag, bøker er levert til biblioteket etc. etc. - alt i alt veldig bra!
Jeg skulle også overbringe en takk til klasse 1MU1 som ryddet på plass en hel palle med kopipapir -"teamWork".

Husk påmelding til avslutning i Parken Kulturhus

Du nærmer deg slutten av din tid som elev ved Fagerlia videregående skole.  Dette ønsker vi å markere ved å invitere deg til en avslutningsseremoni,

• Torsdag 21.6.2018 kl. 17.30 i Parken Kulturhus

Vi har lagt opp til en høytidelig og stilfull seremoni og vi oppfordrer dere til å ha på pent tøy eller gjerne bunad for den som har dette.  Det blir mange mennesker tilstede og siden dere skal få utdelt karakterutskrifter/vitnemål, trenger vi en oversikt over hvor mange som kommer.  Vi vil gjerne at også foresatte kan få være med, men må sette en begrensning på 2 pr. elev.

Vi ber dere melde dere på via skjemaet  innen 15.6.2018.

Trenger du mer informasjon, kan du ta kontakt med avd. lederne Sissel Standal eller Endre Volden.

Lærer i KDA i 100 % fast stilling

Ledig inntil 100 % fast undervisningsstilling i kunst, design og arkitekturfag fra 01.09.18. Stillingen innebærer undervisning på alle trinn. Søknadsfrist: 17.06.18.

Møre og Romsdal fylkekommune benytter elektronisk søknadsbehandling. Vi ber derfor om at du sender elektronisk søknad via Møre og Romsdal Fylkeskommune ledige stillinger.

Skolens hjemmeside: http://fagerlia.vgs.no/Fagerlia-VGS/Skolen/Ledige-stillinger

International English Award Ceremony

Internasjonal engelsk har dette skoleåret undervist med bloggskriving som pedagogisk metode. Elevene har vært positive fra dag én og har skrevet utallige tekster som er publiserte på fagets blogg. Takket være elevenes bidrag har dette blitt et prosjekt internasjonal engelsk vil fortsette med.

Her er bilder fra markeringen der priser ble delt ut i kategorien årets blogger (Henrik L. Larsgård), årets beste layout (Ingrid R. Rønning), årets innsats med flest blogginnlegg fra de tre ulike gruppene (Elin Marie A. Hjelm, Aurora S. Kleive, Iselin S. Flo). Hanna M. Volle, Målfrid O. Tornes og Ingunn Brevik er fornøyde lærere :)

08.06.18

Informasjon om skoleskyss skoleåret 2018-2019

Frå skoleåret 2018/2019 blir det innført elektroniske skoleskysskort i Møre og Romsdal.

For å få det nye kortet til skolestart hausten 2018, må alle elevar som har hatt rett til fri skoleskyss skoleåret 2017/2018 registrere seg i skoleskyssportalen "FRAM skoleskyss"

Søk om skoleskyss for skoleåret 2018/2019 her: https://skoleskyss.mrfylke.no

Vi ber deg søke innan utgangen av juli!

Du har rett på fri skoleskyss dersom:

• du har meir enn 6 kilometer avstand mellom heim og skole.
  • du på grunn av funksjonshemming, skade eller sjukdom har behov for skyss, uavhengig av avstanden mellom bustad og opplæringsstaden.
  • det er nødvendig med båt- eller ferjetransport, utan omsyn til reiselengde mellom bustad og opplæringsstaden.

Mesternes Mester

1ST1 arrangerte Mesternes Mester for 7. trinn på Blindheim barneskole den 30. mai. Arrangementet ble vellykket og elevene våre fikk masse skryt av lærere og elever fra Blindheim barneskole.

Mesternes Mester gikk ut på at elevene ble delt inn i 12 lag med 6 konkurranser de skulle gjennom. Konkurransene var i 90 graderen, tampen brenner, move the mate, vannballongkast, ideal bøtta og flaskespann.

De fire beste lagene gikk til semifinalen, der de ble utfordret i "3 på rad"

I finalen var det klart for den ultimate stafett som innebar sekkeløp, trillebår, ball i bøtta, ballong-gange og tårnbygging.

Vinnerne fikk utdelt fine pokaler og stemningen var god.

10 ting du bør vite om innlevering!

Mandag 11. juni starter innleveringen av læremidler på biblioteket, her er det du trenger å vite om innlevering:

Forskningskampanjen 2017

Resultater fra Forskningskampanjen 2017- «Sjekk kunstgressbanen».

Takk til TOF2-elevene i 1ST3 som var med å samle inn data.

Uke 23 - rydding av kantine, bibliotek, mediatek og uteområde

2KD1 har ansvar for rydding i uke 23. Kontaktlærere: Ole Kristian Hole

NB! Ikke glem at det må ryddes på bibliotek og mediatek mot slutten av matpausen/etter matpausen, 1 elev må ta en runde dit opp hver dag i ryddeuka - TIRSDAGEN hadde det vært fint om dette kunne gjøres mot slutten av 5. timen.

NB! Egen liste for rydding av blokk C

Uke 22 og 23:  3MR / 3MD - Kontaktlærere: Eldrid S. Kvalvik og Nadhira De Saram Vonstad