Fagerlia VGS > Prosjekter > Nyheter

Ledig stilling

Fagerlia - Ålesund vgs - inntil 300% vikariat/fast ved avdeling Helse- og oppvekstfag

Søknadsfrist: 09.05.21

Vi søker etter deg som har kompetanse til å undervise ved Helse- og oppvekstfag. Yrkeserfaring fra relevante yrker innenfor helse- og oppvekstfagene foretrekkes. Du er allsidig og nysgjerrig med interesse for pedagogikk og hva som skal til for at eleven mestrer i sin læresituasjon. Du ønsker å bidra med din kunnskap og erfaring i ulike fagteam og på tvers av organisasjonen. Det er en forutsetning at du har evne til selvstendighet, ansvarlighet, teamarbeid og fleksibilitet.1

70% av stillingen er vikariat og gjelder fra 01.08.2021- 31.07.2022.

130% av stillingen er fast.

Følg lenken til fullstendig stillingsutlysning: Ledige stillinger i Møre og Romsdal fylkeskommune

ANSAs nyhetsbrev - april

På siden "Tips fra rådgiverne" finner dere nyhetsbrev fra ANSA.

Webinar om gratis studier i utlandet tirsdag 20. april klokken 16!

Det behøver ikke være dyrt å studere i utlandet, i noen land er det gratis å studere, akkurat som i Norge.

I andre land kan det være veldig lave skolepenger, som for eksempel i Nederland, hvor studieavgiften ligger på under 20 000 kroner i året.

For å lære mer om gratis (eller veldig billige) studier i utlandet – delta på ANSAs webinar om temaet i dag klokken 16 (ikke glem å invitere elevene!)

Påmelding på denne nettsiden

Informasjon til foresatte

Dato 14.04.21. Alle videregående skoler i kommunen skal delta i et hurtigtestprogram i tiden fremover, som et av virkemidlene for å holde undervisning i gang i en pandemiperiode. Alle kohorter (klasser) skal periodisk kohortscreene (teste grupper for koronasmitte).

Fagerlia vgs fikk i dag melding om at kommunens helsepersonell kommer i morgen for å starte opp, som en oppstart og testing på at systemet med helsevesenet fungerer. De starter torsdag kl. 09.00. Det tar kort tid å teste, der alle i gruppen tester samtidig i klasserommet, leverer testen tilbake, og får svar senere på dagen.

Kommune starter testen i morgen og vil gi opplæring til de som skal lede dette arbeidet i fremtiden

Gruppene som starter er 1KD1, 2AM1, 2HA1, 2BU1, 2BU2VG2 HO og 1KD1.  De andre klassene blir testet fortløpende. Alle skal etter planen testes regelmessig fremover.

Testingen er obligatorisk, men dersom noe elever har grunn for å stå over ber vi om at de melder fra til personalet ved stasjonen før testing.

Eventuelle spørsmål kan rettes til rektor Yngve Omenås

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Fagerlia videregående skole praktiserer GULT NIVÅ fra mandag 19. april og følger UDIRs nyeste veileder om smittevern for videregående skole

Kantinen åpner for salg av mat, men ikke opphold. Vi anbefaler munnbind ved handling i kantina.

Vi oppfordrer alle til å ta godt vare på hverandre og følge reglene for smittevern ved Fagerlia vgs

Smittevern ved Fagerlia vgs

• Hold deg hjemme hvis du har symptomer på covid-19 eller er i karantene.
  • Følg myndighetenes råd om hygiene. Bruk håndsprit som står ved inngangene til Fagerlia vgs sine bygg.
  • Hold én meters avstand til folk rundt deg. I skolens lokaler kan det være fjernet stoler eller markert seter som ikke skal brukes. Det er viktig at du ikke bruker plasser som er sperret eller setter stoler tettere enn slik de er plassert
  • Ikke del ting med andre – for eksempel blyanter, penner, nettbrett, pc-er og lignende. Utstyr som deles må rengjøres etter bruk. Du kan bruke vanlige rengjøringsmidler til dette.
  • Mobiltelefonen din er en kilde til smitte. Rengjør den ofte.
  • Unngå å ta på de mest brukte berøringspunktene.
  • Bruk albuen til å åpne dører.
  • Bruk tørkepapir eller jakkeermet når du tar på dørhåndtak.
  • Steng vannkranen med papir eller albuen etter håndvask.
  • Bruk kollektivtrafikk så lite som mulig. Gå eller sykle når du kan. Følg anbefalingene hvis du må reise kollektivt.

Helsesykepleierne og psykososial rådgiver

Helsesykepleierne Janne og Ellen er tilgjengelig i hjemmeskoleperioden enten på mobil, SMS eller epost.

Psykososial rådgiver Renate er tilgjengelig for samtaler enten via teams, meldingschat, telefonsamtaler, SMS og epost. Ta gjerne kontakt via SMS (918 78 858) for avtale.

Ha lav terskel for å ta kontakt, ALLE samtaler er like viktige!

Kontaktinformasjon finner dere på skolens hjemmeside:

Studieorientering NHH - Norges Handelshøskole

Studieorientering Norges Handelshøyskole våren 2021.

Klikke her for flere tips fra rådgiverne.

Terminkarakterer og Skolearena

Logg inn på SkoleArena.no for å se terminkarakterene dine. Gå inn under FAG og KARAKTERER. Se illustrasjon under!

Skriftlig eksamen for elever våren 2021 er avlyst

Epost fra Utdanningsdirektoratet mandag 8. februar 2021

"Regjeringen har besluttet at skriftlig eksamen for elever på 10. trinn og i videregående opplæring våren 2021 er avlyst.

Muntlig eksamen for elevene på Vg1 og Vg2 er også avlyst. Muntlig eksamen for avgangselevene på 10. trinn og Vg3 skal gjennomføres.

Privatister skal gjennomføre eksamen.

Les mer på udir.no. Vi oppdaterer nettsiden fortløpende"

Munnbind hindrer smitte!

I tilfeller der det er umulig å holde 1 meter avstand til andre anbefaler Folkehelseinstituttet munnbind som et tilleggstiltak for å hindre smitte.

Skolen anbefaler derfor munnbind på skolebussen til og fra skolen.

Foreldrepålogging i SkoleArena

De foresatte kan følge med på vurderingene for elever som er under 18 år.

Informasjon om innlogging i SkoleArena for foresatte: http://www.fagerlia.vgs.no/Fagerlia-VGS/Informasjon/Foresatt

Innlogging: https://www.skolearena.no/startsiden/

Kontaktlæreren kan hjelpe de foresatte med eventuelle brukernavns- eller passordproblemer.