Fagerlia VGS > Informasjon > Ny elev > SVARSKJEMA: Vg2, Vg3 eller Vg4 - Studieforberedende

SVARSKJEMA: Vg2, Vg3 eller Vg4 - Studieforberedende

Alle nye elever på Vg2, Vg3 eller Vg4 studieforberedende må fylle ut følgende skjema samt registrere programfagvalg og sende til skolen innen 8. august.

SVARSKJEMA 2018-2019 Vg2, Vg3 eller Vg4 - Internasjonal - Forsker - Toppidrett - Kunst, design og arkitektur - Musikk - Dans - Drama
  1. Alle som ikke har registrert programfagvalgene sine til Vg2 eller Vg3, må gjøre dette innen 8. august. Programfagoversikten finner du her:
    http://www.fagerlia.vs.no/Fagerlia-VGS/Informasjon/Fagvalg eller under dokumenter på høyre side.
    Fyll ut og send på e-post til skolen. Du må huske å registrere både første- og andreønske. Noen grupper er fulle, og inntak i disse blir gjort ut fra studiepoeng. Vg2-elever blir prioritert inn i Vg2-fag om gruppene er fulle og har søkere både fra Vg2 og Vg3.
  2. Sett e-postadresse for elektronisk kvittering for innsendt skjema. NB! Ta kontakt med skolen om du ikke mottar kvittering!

Merete  Årvik Merete Årvik
Tilretteleggings - koordinator