Fagerlia VGS > Elevtjenester > Elevtjenesten > Rådgivere > Tips fra rådgiverne > Verdt å vite om studier i England

Dag Sigurd Mæle Dag Sigurd Mæle
Mob. +4790993928

Verdt å vite om studier i England

VIKTIG MELDING FRA ACROSS THE POND!

• De britiske universitetene starter å ta imot søknader gjennom UCAS allerede fra september 2019.
  • For de som ønsker å søke til Oxford og Cambridge, eller på studier innen medisin, veterinær eller tannlege er søknadsfristen 15.oktober 2019 for opptak til høsten 2020. De som skal søke medisin og tannlege må også som regel ta en UCAT-test før de søker.
  • Videre er det ingen søknadsfrist for norske studenter som søker til Storbritannia. Søknadsfristen som UCAS opererer med (15. januar) gjelder kun britiske og EU-søkere.
  • Vi har også unike tilbud til studenter som er interessert i å søke Art&Design-fag (kunst og design) ettersom disse studiene krever en mappe/portfolio for opptak. Les mer om vår Art & Design Workshop her.

NB! Across the Pond v/ Martine ønsker å kommer på besøk til Fagerlia I månedsskiftet november/desember. Nærmere info kommer når tidspunktet er klart.