Fagerlia VGS > Elevtjenester > Elevtjenesten > Biblioteket > Lån e-bøker på mobilen

Lån e-bøker på mobilen

I tillegg til trykte bøker kan du også låne e-bøker og utvalgte digitale lydbøker ved skolebiblioteket.

Banner_horisontalt

1. Last ned appen

• For å kunne låne e-bøker må du først og fremst laste ned gratis-appen BookBites som du finner i App-store eller Google play.

2. Opprette ny bruker

• Du kan velge å opprette bruker med e-postadresse og selvvalgt passord, eller du kan bruke Facebook- eller Google-kontoen din. Følg anvisningene på skjermen for å opprette en bruker.

3. Låneridentifisering og valg av bibliotek

• Den første gangen du bruker appen blir du bedt om å legge inn lånekortnummeret ditt og pinkoden knyttet til lånekortet. Om du har mistet denne informasjonen er det bare å ta kontakt med biblioteklederen så hjelper hun deg. Lånekort og pinkode er informasjon du legger inn én gang.
  • Så lenge du ikke aktivt logger ut, vil du forbli innlogget. Dersom du har opprettet bruker ved hjelp av e-postadresse og selvvalgt passord, er det denne informasjonen du bruker for å logge inn. Har du glemt passordet, kan du velge funksjonen «glemt passord» og tilbakestille passordet via en lenke over e-post.

4. Søk, lån og mer informasjon

• Deretter er det bare å søke etter boken du ønsker å lese, så er du igang.
  • For mer info ang bruk og muligheter i appen ta kontakt med bibliotekleder eller se guide.

BookBites