Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Biblioteket

Velkommen til skolebiblioteket!

Skolebiblioteket er læringsrommet i skolens hjerte. Det er en tjeneste og et tilbud til alle elever og ansatte ved Fagerlia videregående skole. Selve biblioteket, bibliotek-laben og stille lesesal ligger i blokk A, øverste etasje. Her kan du gjøre lekser, drive gruppearbeid, lese bøker, finne informasjon, spille sjakk og delta på ulike arrangement.

Bibliotekleder Malin Finsæther Skarbø hjelper og veileder deg til å finne gode kilder og informasjon til oppgaver og prosjektarbeid. Hun hjelper også til med fordypningsemne, boktrailerprosjekt, kildereferanser, bokutvelgelser og mye annet. Det er bare å ta turen innom kontoret og spørre etter hjelp. 

 

Biblioteket

Biblioteket har mange bøker, både innen skjønnlitteratur og faglitteratur, som elever og lærere kan låne. Det har også mange oppslagsverk, tegneserier og filmer som kan lånes enten via biblioteklederen eller gjennom den selvbetjente utlånsmaskinen som står utenfor biblioteklederens kontor.

 

Bibliotek-laben

Bibliotek-laben er et rom som til tider tilbyr ulike elev- og klassesarrangement, som for eksempel lyrikk-laboratoriet og retorikk-laboratoriet som er kreative og artige workshops i lyrikk og retorikk. I tillegg til å delta på ulike arrangement kan du også her drive skolearbeid, spille sjakk og bruke pcer til å søke etter informasjon eller i skolens bokbase. Du finner også et stort utvalg tidsskrifter, aviser og lydbøker som du kan lese og låne med hjem. 

 

Kontaktpersonar

Malin Finsæther Skarbø Malin Finsæther Skarbø
Bibliotekleder
71 28 15 20 /
Mob. 416 61 881
Send e-post

Åpningstider

Mandag - torsdag:
kl. 07.30 - 16.30

Fredager:
kl. 07.30 - 15.30

Betjent av bibliotekleder
Mandag - fredag:
kl. 08.00 - 15.30

Nettressurskartet

Søk i databasen