Fagerlia VGS > Aktuelt > Nyheter > Utdanningsmesse 29.-30. januar

Forberedelse til messen
PDF-dokument - 193,23 kB

Utdanningsmesse 29.-30. januar

Mandag 29. og tirsdag 30. er det tid for utdanningsmesse i Ålesund. Det er ikke lenge til, så vil vi i den forbindelse sende dere litt nyttig informasjon for å forberede deres messebesøk.

Billettsystemet

-Viktig at elevene får denne informasjonen

Billettsystemet er som tidligere år, men vi legger med en forklaring for dere som er nye til messa eller for dere som er litt usikre på hvordan det fungerer. Det er også viktig at elevene får denne informasjonen før de skal hente ut sin billett. Ved å gjøre dette i forkant av messa unngår vi trengsel og kø i messeinngangen.

1. Gå inn på vår nettside: www.tautdanning.no.
  2. Finn den oransje «knappen» som heter Hent gratisbillett til din messe. Den ligger øverst på siden, til høyre.
  3. Trykk på den og følg instruksene.

NB! Kvitteringen skal komme umiddelbart etter registrering. Om dere ikke mottar en bekreftelse på e-post rett etter at dere har registrert dere må dere gjøre det igjen. Sjekk da at e-postadressen er riktig skrevet. Dere vil også motta billetten på mobil, men det skjer kun kort før messen starter.

Noen av dere kan også oppleve at dere ikke finner skolen deres i billettsystemet. Om det skulle skje er det bare å sende en mail (Hege@tautdanning.no), så legger vi dere inn.

For mer informasjon om messen gå til arrangørens hjemmeside:

Se vedlagt oversikt over:

• Besøksplan for elever ved Fagerlia vgs
  • Foredragprogram
  • Hallkart
  • Utstillerliste
  • Forberedelse til messen

(Klikk på bildet for stor størrelse)

Ta utdanning.no