Fagerlia VGS > Aktuelt > Nyheter > Spjelkavik Drill

Idrettselevene fra 1ST1 Tharand Hurlen og Amalie Bergsås

var med Spjelkavik Drill til Skjærgårdsdrill i Horten, som er en nasjonal konkurranse hvor de beste i landet stiller. Se bilder fra konkurransen..

Gullmedalje

1. plass solo x-strut junior - Tharand Hurlen (i rosa drakt som hopper på bildet))

2. plass 2-baton junior - Amalie Bergsås (i lysblå drakt på et av bildene)

1. plass Parade Corps Junior - Tharand Hurlen og Amalie Bergsås og 10 andre jenter

4. plass twirl duett junior - Tharand Hurlen og Amalie Bergsås (vi to sammen på et av bildene)

Tilsammen sikret Spjelkavik Drillklubb seg 4 gull, 3 sølv og 4 bronse samt. et VM-uttak etter denne konkuranssen.Ved å vinne med 12 poeng over 2.plassen i Parade Corps fikk de VM-uttak i denne klassen.Tharand Hurlen skal også delta på VM i klassen x-strut junior, etter hun klarte å kvalifisere seg til VM fra NM i juni i fjor.VM blir avholdt i Lignano Sabbiadoro i Italia denne påsken altså 1.-5. April.Dermed skal Spjelkavik Drillklubb delta med 4. startnummer under VM. (3 soloer og en tropp).