Fagerlia VGS > Aktuelt > Nyheter > IDRETTSKLASSEN PÅ TUR TIL TOPPIDRETTSSENTERET

IDRETTSKLASSEN PÅ TUR TIL TOPPIDRETTSSENTERET

Idrettsklassen på Vg 2 hadde 12. og 13. november en svært vellykket ekskursjon til Toppidrettssenteret i Oslo. Det ble to dager spekket med program satt sammen av Åke Fiskerstrand der elevene fikk møte den fremste ekspertisen i landet innen ulike idrettsfaglige emner. De fikk også være i aktivitet i noen økter og det var tydelig at dette var midt i blinken for elevene og svært relevant for den idrettskarrieren og det utdanningsløpet de er inne i.
De fikk også møte Andrea Berild, Tale F. Gjørtz og Rasmus Tjørstad, tidligere elever i Fagerlia. De fortalte om sine karrierer og om betydningen av å skaffe seg en utdanning ved siden av idretten.
Alt i alt en svært vellykket tur.

Toppidrettssenteret
toppidrettssenteret 2