Fagerlia VGS > Aktuelt > Nyheter > Gründercamp på Rådhuset

Gründercamp på Rådhuset

Tirsdag 21.10 blir det arrangert Gründercamp på Rådhuset. Dette er et samarbeid mellom Ålesund kommune, Ålesund VGS og Fagerlia VGS.

Ålesund Rådhus

Tirsdag samles 75 elever fra de to skolene for å jobbe med ideer til brukervennlig utforming av den nye "Byskolen", uteområdet og bydelen Sørsida.

Elevene fra Fagerlia VGS blir med, da Musikk, Dans, Drama og Formingsfag skal inn i den nye skolen.

Under gründercampen får elevene et konkret arbeidsoppdrag, etter å ha hørt  et innledningsforedrag.

De deles inn i grupper, jobber under faglig veiledning, og skal på slutten av dagen levere et forslag som skal vurderes av  en sakkyndig jury.

I den videre planleggingen med sørsida får vinnerarbeidene  en spesiell oppmerksomhet fra kommunens byutviklere.

Vinnerne belønnes også med en premie.

I juryen sitter Ole Søvik fra kommunen, politiker Øystein Tvedt, Ingvil Grimstad fra Jugendstilsenteret, Per Olaf Brækkan fra fylkeskommunen og elev i Fagerlia, Miriam Wolff.

Arbeidet pågår hele dagen i Bystyresalen, fra 08.15 til 15.30.

Dere er selvsagt  velkommen til å være oss i rådhuset denne tirsdagen.

Ta gjerne kontakt med en av oss om dere trenger mer info.

Liv Kjersti Finholt, Ålesund kommune, 2299738,

Ole Reinlund, Ålesund vgs,  90909603