Fagerlia VGS > Aktuelt > Nyheter > Gründercamp onsdag 25.2.2015

Gründercamp onsdag 25.2.2015

i Ålesund bystyresal. Oppdragsgiver: Ålesund kommune / Fagerlia vgs. Oppdrag: CAMPUS ÅLESUND - hva bør være tilstede og hvordan kan Campus Ålesund bli et pulserende område der ungdom trives både dag og kveld. Gründercampkonseptet er utarbeidet av Ungt Entreprenørskap. Deltagere: Elever i vg2 og vg3/4 som har programfagene Markedsføring & Ledelse 1 og 2, Økonomistyring og Økonomi og Ledelse og Rettslære1 og 2 og samfunnsøkonomi 2 deltok.

Juryens pris: (fra venstre)   Isak Pilskog Loe,   Patrik Dønheim Hjelmseth, Aranee Sinnathuray, Helen Misund, Jim Andre Gjerde og Tore Johan Gjerde

Juryens begrunnelse var bl.a at vinnergruppen (Isak Pilskog Loe, Patrik Dønheim Hjelmseth, Aranee Sinnathuray, Helen Misund, Jim Andre Gjerde og Tore Johan Gjerde) klarte å se sammenheng mellom dagens og fremtidens moderne samfunn med historien knyttet til Borgundgavlen og Borgundkaupangen der det hele startet. Ved å knytte sammen disse områdene med gang og sykkelbro over til museumsområdet, utvikle Borgundgavlen til et mer fritids- og aktivitetssenter der unge kan møtes, vil dette bidra positivt for trivselen. Alle gruppene poengterte behovet for en møteplass mellom elever, studenter og næringsliv som også er åpent på kveldstid. Studenthus, kafeer, frilusftscener, parker, skøytebane, sykkelveier, gangbroer, badestrand ved Nørvasundet, busstraseer uten biler, undergrunnsbane, hurtigbåtkai og fergekai på Sørneset osv. var fine ideer som elevene kom med.

Folkets pris: (her avbildet sammen med vinnerne av juryens pris) , Alexander Ystenes, Anders Gundersen Vadseth, David Andreas Gjerde, Jarl Anders Hjelle, Silje Follestad og Greger Lunheim

Folkets pris: (her avbildet sammen med vinnerne av juryens pris) Alexander Ystenes, Anders Gundersen, Vadseth, David Andreas Gjerde, Jarl Anders Hjelle, Silje Follestad og Greger Lunheim

Petter Larsgård, Cathrin Wattø Aasgaard, Anna Simonsen, Kjell Sigve Haugland, Sissel Standal og Anne Lise Solberg

Yngve Omenås, Kaj Westre, Per Olaf Brækkan og Ole Søvik