Fagerlia VGS > Aktuelt > Nyheter > Fagerlia-musikalen 2018

Endre Volden Endre Volden
Avdelingsleder Kunstfag

Fagerlia-musikalen 2018

Hvert andre år setter Fagerlia videregående skole opp en større musikalproduksjon. De utøvende elevene kommer fra avdeling kunstfag med danselinja, dramalinja, musikklinja og kunst, design og arkitektur. I tillegg deltar i år elever fra internasjonal engelsk og forestillingens tematikk tas inn i flere fag og studieretninger ved skolen.

Formålet med musikalarbeidet er å gi elevene kjennskap til å jobbe med en produksjon av profesjonell kvalitet og størrelse. I dette arbeidet utfordres elevene til å utøve sin fordypningsdisiplin, samtidig som de trenes i jobbe tverrfaglig.

Årets musikalarbeid tar utgangspunkt i den moderne teaterteksten "Play Alter Native" av den norske dramatikeren Finn Iunker. Den handler om menneskets kamp om knappe ressurser og hvor langt vi er villig å gå. Vi kan love dere en morsom dystopisk "feel good"-musikal av et overflødighetshorn som viser hva Fagerlia videregående skole får til når fremtidens arbeidskraft trekker i samme retning.

Premiere 8. februar 2018.

(Bildet er fra musikalen Jungelboken 2016)