Fagerlia VGS > Aktuelt > Nyheter > FagerLIVE 8.november 2014

FagerLIVE 8.november 2014

TALENTPARADEN: "De er mange som har kommet langt etter å ha gått på Fagerlia videregående skole i Ålesund. Hvor langt viste de under den store artistgallaen på Parken kulturhus" http://www.smp.no/kultur/article10327267.ece

FagerLIVE

Parken Kulturhus. Forestillinger kl. 15:00 og kl. 19:00.

Vi oppfordrer alle til å få med seg denne storslagne artistgallaen der man ikke bare får med seg et flott kulturarrangement med stor bredde, men også har mulighet til å treffe igjen tidligere elever.  Dette blir høstens store «MUST DO»

Medvirkende Artister/Musikere/Dansere m.m. pr. dato:

Jenny Langlo, Bjørn Johan Muri, Lena Nymark, Marie Munroe, Kathrine Eckholm, Birgitte Velsvik, Kari Harnehaug, Marius Solevågseide, Karoline Aamås, Preben Rongve, Amalie Sofie Fjørtoft Jensen, Anna Skorpen, Magnus Einang, Azra Korjenic, Jorunn Kjersem Hildre, Sindre Øvstegård, Pål Andre Worren, Erling Skorpen, Håkon Hagen Knudsen, Jonas Hamre, Martha Rye Otterdal, Kari Elin Korsnes Hildre, Oliver Dyb Sandnes, Kristian Skårbrevik, Hallvard Steinhovden, Jan Ivar Ekroll, Jakob Rypdal, Marianne Slyngstadli, Ellisiv Hatlen m. flere.

Billetter:

Kjøpes på nettet:                      http://www.alesund.kommune.no/sub/kultur/

Priser:

Voksen 250,-
Barn (inntil 16 år) 100,-
Ungdomsbillett (16-20 år) 200,-
Elev/Personale v. Fagerlia 100,- NB velg alternativet elev om du kjøper på nettet
Familiebilletter (2v + 2barn) 500,- Må  kjøpes over disk (på Børsen/ Kulturhuset)  *

* Børsen, Arbeideren, tlf 70 16 24 68
man-fredag  kl.09.00 - 15.00

På kulturhuset, 1 time før forestilling

Annen info:

Elever og Lærere fra MU/MD/MR er medvirkende og deltagende i forestillingen.

Markedsføring 1 gruppene er i full gang med å markedsføre dette arrangementet både via sosiale medier, men også ved ulike aktiviteter på butikksentre osv. Danseklassene har bidratt med «flashmob» og elever vil også bli engasjert som CREW og Vertskap både under øvingsdagen 7.11 og under generalprøvene og forestillingene 8.11.

Vi håper å fylle stolene i Kulturhuset under begge forestillingene og oppfordrer derfor alle våre gode kollegaer til å spre det gode budskap.

Med hilsen fra arrangementskomiteen

Sissel Standal     Oskar Skulstad   Magnhild Tafjord         Berit Holstad