Fagerlia VGS > Aktuelt > Nyheter > Clinton vs Trump

Clinton vs Trump

Tirsdag 18.10. kom Sunnmørsposten på besøk for å intervju noen elever om den amerikanske presidentkampanjen. Det ble vist noen klipp fra tv-debattene som har vært og elevene ble bedt om å gi sine umiddelbare inntrykk om både kampanjen og deres tanker omkring den ene kontra den andre kandidaten.

Elevene hadde reflekterte tanker og også litt ulikt syn på saken. Noen hadde sittet oppe om natten for å følge tv-sendingen live, mens andre har fått med seg hovedsakene gjennom en voldsom mediedekning. Flesteparten trodde at Clinton ville vinne, men noen uttrykte også at dette i så fall «ville være det minst vonde av to onder»

Elevene som deltok var: Louise Fløgstad Stølan (2SF), Lene Larsgård (2ST4), Camilla Nørve (1ST2), David Jakobsenn (2MR), Elias Klakken Angelsen (2ST3), Tobias Myrvoll (3ST2), Melissa Johansen (3ST6). Lisa Ming Knutsen (3ST5), Isak Christensen (2ST3), Herman Krohn-Dale (3ST5), Sander Solbak (3ST4) og Kristian Jong Moe (3ST4).