Fagerlia VGS > Aktuelt > Nyheter > Aktiviter for HA-elevene i uke 42

Aktiviter for HA-elevene i uke 42

Onsdag 18.10 hadde vi flott besøk av kokken Harald Kimsås, fra storkjøkkenet på Giske kommune. Kokken fortalte elevene om betydningen av riktig kost til brukere med ulike ernæringsutfordringer. Vi hadde også flere smaksprøver av ulike Smoothier som eleven laget selv.

Torsdag 19.10 deltok Fagerlia HA elever på Velferdsteknologisk konferanse i regi av Giske kommune. Her fikk vi gode foredrag og demonstrasjoner av fremtidige teknologiske løsning for mennesker som ønsker å mestre hverdagen sin på en bedre måte både hjemme og i institusjon. Offisiell åpning av Ordfører Harry Valderhaug, som satte spesielt pris på at elevene fra Fagerlia var tilstede.

Fredag 20.10 var tema læringsledelse, vi gikk sammen med eleven og fulgte eleven tett på i praksis. Vi var på Giske omsorgssenter og hadde ansvar for 3 ulike avdelinger sammen med de tilsette, elevene deltok med morgenstell og frokost, aktiviteter og samspill unge og gamle. «Dette var tenkt som en liten oppvarming» før praksisperioden for elevene som begynner 23.10.

HA-elever uke 42-1
HA-elever uke 42-2