Fagerlia VGS > Aktuelt > Nyheter > 3SF og elever i Vg2 Fransk II

3SF og elever i Vg2 Fransk II

har vært på ekskursjon til Paris denne uka. 3SF vært i bl.a. Notre Dame, Sacre Coeur, Louvre, Musee d`Orsay, L`Orangerie, Pompidou-senteret, Montparnasse-tårnet med mer og de var alle i Versailles.

Versailles

"En virkelig vellykket studietur som har gått etter planen og all forventning for både elever og lærere. Vi var i Versailles  sammen med fransk2 klassen. Lærerik tur med flink guide som ivaretok både kunst, kultur og politikk. Formgivingselevene har vært på kveldsmesse i NotreDame og  studert kunst og kultur over en tidslinje fra romersk Paris, gjennom middelalder og ulike ismer fram til i dag"

Turen var vellykket og iflg. medfølgende lærere: Sylvi Holmemo, Eli Sonja Vasset og Mette Standal Lunde var det kjekke elever å være på tur med!!

3 SF i Speilsalen

Speilsalen