Fagerlia VGS > Aktuelt > Nyheter

Norgesmester i bueskyting

Gratulerer til Johanne Flo i klasse 1ST2 som ble Norgesmester i bueskyting sist helg i Lillestrøm. Lærer Anna Simonsen overrasket med blomster og hjemmebakte kjeks til feiringen.

Ekskursjon MIK 2 til Brüssel

Elevene i Medie- og informasjonskunnskap har vært på spennende studietur til Brussel. På programmet har blant annet stått EU-parlamentet, den norske EU-delegasjonen, PR-byrå og norske avisers korrespondenter.

Ekskursjon MIK 2 til Brüssel 28.03.17 - 31.03.17.

UngData undersøkelsen

Vg1 ST og 1KDA skal gjennomføre UngData-undersøkelsen i uke 16. Elevene vil motta informasjon om undersøkelsen på sin epost før påske.

Ekskursjon Nice Fransk II

Bilder fra ei uke med kultur og språkbad. Lærere: Ellen Grytten og Toril Tømmerdal

Vårglede på Fagerlia vgs

Helse og oppvekstelevene hadde invitert eldre i Ålesund til en hyggelig vårfest. Det ble et fint møte mellom generasjoner og kulturer. Underholdning med spennende og variert quiz, allsang av kjente og kjære sanger, servering av deilig pastasalat, rullekake og gulrotkake, utloddning med mange flott premier og sang og dans av elevene.
Elevene fortalte også om sin skolehverdag på Fagerlia vgs og vi fikk også høre erfaringer om det å gå på skole i Afrika. Asbjørnsen Johansen var bedt inn for å fortelle om hvordan det var å gå på skole i Oslo for 70-80 år siden.

Fotografering av arrangementet er klarert.

Ekskursjon London 2MR og 2MD

Ein liten rapport frå verdsmetropolen London. Drama- og danseelevane på vg2 har no gjort byen til sin. Dans har i tillegg til skulebesøk og hyppige besøk ved Pineapple Dance Studios, også sett eit godt utval av førestillingar. Dramaelevane kom frå skulebesøk i "gettoen" i nord-London i dag. Dagane har også gått med til museum (m.a Tate Modern) og vi har sett masse førestillingar. Inspirasjonen florerer til neste års storproduksjon! Hilsen Rune og Nadhira.

(Ekskursjon London 2MR og 2MD 24.03.17-31.03.17)

2SF med flotte dager i Roma

med  kunsthistorie og historie på programmet. Det er fantastisk å få oppleve alt dette som vi leser om i bøkene. Vi har rikelig med godt humør og gode sko til å tåle 22000 skritt pr dag:)

På bildene sees 2SF foran Marcus Aurelius og keiser Konstantin i Capitolinimuseet.

Filmkveld med hybelfolket

Tirsdag 21.3 var 22 svoltne hybelbuarar samla til taco og filmen Sweeney Todd.

Ekskursjon Alicante

Spanskelever fra VG2 nivå 2, Vg3 nivå 1+2 og Vg3 nivå 3 er på språkskole i Alicante. Her er det god stemning, og alt fra byvandring, salsakurs, chocolate con churros, språkleker, shopping, tapas, nye bekjentskaper og språklige utfordringer i klasserommet, hos vertsfamiliene og på gata.

Lure løysingar gir lettare liv

Robotar og andre fikse hjelpemiddel vil bli ein stadig viktigare del av framtidas omsorgstenester. Velferdsteknologi handler om å vere sjef i eige liv, sjølv om helse sviktar. Elevar og lærar frå Fagerlia videregående var nyleg i Danmark (05.03.17 - 25.03.17) for å lære meir om velferdsteknologi. Les artikkel fra Sunnmørsposten Helg 25.03.17.