Fagerlia VGS > Aktuelt > Nyheter

Klage på eksamen og standpunktkarakterer med frister

Hvordan gå frem ved klage på eksamen og standpunktkarakterer? Følg lenken til mer informasjon: http://www.fagerlia.vgs.no/Fagerlia-VGS/Eksamen/Klage-paa-eksamen-og-standpunktkarakterer

OBS! Viktig melding fra Samordna opptak

Alle som har søkt om studieplass, må så fort som mulig forsikre seg om at de har kryssa av for «Jeg får vitnemål i løpet av våren» under «Se hva du må laste opp» i søknaden.

Dere må også huske omprioriteringsfristen 1. juli, samt sjekke at elektronisk vitnemål er blitt  lastet opp før samme dato.

For mer informasjon gå til: Samordna opptak

Samordna opptak

Fagfestival 2017

Da er Fagfestival-perioden i gang! Så langt det lar seg gjennomføre kjøres ordinær undervisning. Når dette ikke lar seg gjøre har skolen organisert fagrom hvor du skal jobbe med forberedelse av pensum for neste år og eksamensforberedelser.

Alle fagrommene er å finne i biblioteksgangen i tillegg til lesesaler hvor du kan jobbe.

I tillleg vil der komme eksterne besøk. Disse annonseres fortløpende.

Andreplass i matematikk-kategorien i Physical Sciences

Ane Espeseth og Torstein Vik fra forskerlinjen på Fagerlia har denne uken vært i Los Angeles for å representere Norge på Intel International Science and Engineering Fair, verdens største forskertalentkonkurranse med over 1700 deltakere. Parallelt med ulike sosiale og faglige aktiviteter ble alle de forskjellige bidragene vurdert av en fagjury, og på fredag ble det kåret vinnere i ulike klasser.

Resultatet ble andreplass i matematikk-kategorien i Physical Sciences i kjempehard konkurranse - VI GRATULERER!

Ca 100 land deltok i matematikk. En gutt fra USA, Pennsylvania vant første plass. 3. land på 2. plass, bl.a Ane Espeseth og Torstein Vik. Fantastisk!!!

Følg med på Twitter via #intelisef2017

Årets russekull

Lykke til med eksamen og resten av skoleåret!

FAGERFUN fredag 5.5.2017 - #fagerfun

Aktivitetsdag med instagramkonkurranse og fysiske og sosiale aktiviter for Vg1 ST/KDA og Vg1 HO.

INSTAGRAMKONKURRANSEN

Juryen har gjennom hardt arbeid hele helgen, hatt en særdeles vanskelig jobb med å velge ut vinnerne blant de utrolig mange flotte innsendte bidragene. De som tilslutt stakk av med seieren er:

• #fagerfunkrativ klasse 1ST1
  • #fagerfunaction klasse 1ST4
  • #fagerfunsprek klasse 1ST2

I tillegg vil vi gratulere klasse 1ST1 og 1ST2 som også vant hver sitt volleyballheat.

Vi gratulerer vinnerne og takker alle for flott innsats under Fagerfun!!

Vinnerne vil få en hyggelig overraskelse som vil bli overlevert av kontaktlærer.

Fagdag i økonomistyring og økonomi/ledelse 07.04.17

I samarbeid med Hubro Education, ein spinoff frå NTNU i Trondheim, testar elevar ved Fagerlia vgs ein heilt ny bedriftssimulator. Morgondagens økonomar får drive si eiga bedrift, der dei konkurrerer i ein marknad med dei andre verksemdene om å bygge mest eigenkapital i løpet av fem virtuelle driftsår.

Elevane får på denne måten sjå den praktiske kvardagen i ei verksemd, der dei må velje strategi for produksjon, pris og økonomi.

Vinnerne ble: Sunniva, Peter og Benjamin

Bibliotekets påskekonkurranse

Sitatet var hentet fra Snømannen av Jo Nesbø. Biblioteket gratulerer vinneren : Anna M. Ulvestad 3ST2. GOD PÅSKE FRA BIBLIOTEKET

Helsearbeiderfag med elevpresentasjon

Elevfremføring  i tema  velferdsteknologi 5. april 2017. Temaet er også ett tverrfaglig samarbeid mellom norsk, engelsk og samfunnsfaglærere knytt opp til vurderingsarbeid for våre elever på helsefagarbeider.