Fagerlia VGS > Aktuelt > Nyheter

Inno Town

Stiftelsen Kjell Holm tildeler våre elever to gratisbilletter til InnoTown konferansen 4. og 5. juni.

Ambulanseklassa

har vore på studietur til Haukeland Sykehus ved Helse Vest. Der fekk elevane orientering om arbeidet ved Akutt Mottak.

Fagerlia i våre hjerter

Se filmen som elevene i Markedsføring og ledelse 2 har laget i samarbeid med Johannes Lovund fra JL Film og Media.

Barne- og ungdomsarbeiderfag

2 elever er utplassert i 3 uker i barnehage og skole i Brest i Frankrike. Trine Larsen Brogstad og Oda Nybø Christensen har et lærerikt og spennende opphold i kystbyen. I tillegg til utplassering i skole og barnehage, har de kontakt med en lokal skole som har en helse- og oppvekstavdeling ganske lik vår egen.

Andreklasse drama

er på teaterfestivaltur på Malta. Her sjekker de ut lokal, moderne Maltesisk kunst i Valetta". Hilsen Eldrid og Endre.

3SF og elever i Vg2 Fransk II

har vært på ekskursjon til Paris denne uka. 3SF vært i bl.a. Notre Dame, Sacre Coeur, Louvre, Musee d`Orsay, L`Orangerie, Pompidou-senteret, Montparnasse-tårnet med mer og de var alle i Versailles.

Feiring på skolen

Sølvi Rasmussen feiret sin 70 års dag på skolen i dag. Kjekke elever kom også med blomster til den flotte spreke læreren sin.

Konkurranse

Legg ut et bilde på Instagram av din skolehverdag på Fagerlia VGS med hashtag #fagerlove og #MHNorgesbeste og følge @FagerliaVGS på Instagram.

Kunnskapsministerens leserinnlegg

i Sunnmørsposten torsdag 27.03.2014.

I etterkant av møtet på Fagerlia vgs tirsdag 18. mars skrev kunnskapsministeren følgende leserinnlegg, som ble publisert i Sunnmørsposten 27.03.14:

Tirsdag 18. mars fikk Kunnskapsministeren besøke både språkelever og elever fra forskerlinjen.

Caroline

er tatt ut på juniorlandslagets samling for andre gang.