Fagerlia VGS > Aktuelt > Nyheter

Vi gratulerer

til Sigrid Solbakk Raabe som mottar Ungdommens kulturpris i Ålesund kommune 2014.

Klasse 1ST3 (forskerklassen vg1)

på lærerik ekskursjon til Oslo og omvisning på NHO's besøkssenter og teknisk museum.

FagerLOVE og Internasjonal Dag 27.10.2014

Se glimt fra dagens aktiviteter. Klikk på bildene for full størrelse.

Gründercamp på Rådhuset 21. oktober 2014

Her er vinnergruppa med elever fra MDD og 3SF: Solveig Rønning, Lars Karbø, Josefine Tomren, Sara Wilhelmsen, Julie Alnes og Ingunn Andreassen

Klassekonsert 2MU

Husk klassekonserten til 2MU i skolens aula torsdag 23. oktober kl. 18:30 (dørene åpnes kl. 18:00).

Gründercamp på Rådhuset

Tirsdag 21.10 blir det arrangert Gründercamp på Rådhuset. Dette er et samarbeid mellom Ålesund kommune, Ålesund VGS og Fagerlia VGS.

FagerLive lørdag 8. november 2014

Markedsføringselevene har opprettet en instagramkonto i forbindelse med FagerLive. Følg dem med hashtag #FagerLive  og legg ut bilder av forberedelser frem mot forestillingen på Parken Kulturhus den 8. november.

Europamester i helsefagarbeid

Stine Harsem Kipperberg - elev ved Fagerlia vgs, ble søndag 5. oktober Europamester i helsefagarbeid.
Kipperberg vant først fylkesmesterskapet og kvalifiserte seg til NM. Når hun vant NM kvalifiserte hun seg til VM og EM og nå står hun med tittelen Europamester.

Sølv i Drill-EM i Kroatia

Gratulerer til de to elevene i 1ST1 som vant sølv i Drill-EM i Kroatia like før høstferien med Spjelkavik Drill. De deltok med to forskjellige program: Exhibition Corps Juvenile (her tok de sølv) og Parade Corps Junior (4 plass av 10 lag i denne klassen). De var også bare ett lite poeng unna gullet i Exhibition som de tok i fjor. Da har Spjelkavik Drill tatt bronse på EM 2012 i Frankrike, gull i 2013 på hjemmebane, og sølv i år i Kroatia.

Politikklassen

har invitert med seg politikklassen fra Spjelkavika vgs til FN-rollespill om konflikten i Syria i selveste bystyresalen. Veldig lærerikt og veldig kjekt! Vi takker FN-sambandet som kom fra Bergen for å bistå oss i dag (26.09.14)