Fagerlia VGS > Aktuelt > Nyheter

Gründercamp onsdag 25.2.2015

i Ålesund bystyresal. Oppdragsgiver: Ålesund kommune / Fagerlia vgs. Oppdrag: CAMPUS ÅLESUND - hva bør være tilstede og hvordan kan Campus Ålesund bli et pulserende område der ungdom trives både dag og kveld. Gründercampkonseptet er utarbeidet av Ungt Entreprenørskap. Deltagere: Elever i vg2 og vg3/4 som har programfagene Markedsføring & Ledelse 1 og 2, Økonomistyring og Økonomi og Ledelse og Rettslære1 og 2 og samfunnsøkonomi 2 deltok.

Vinnere av fotokonkurranse og tekstkonkurranse i Språk Åpner Dører

Følgende elever gikk av med seieren i konkurransene:

Matematikk og kake

Fagdag i matematikk for klasse 1ST5 og 6 den 6. februar. Realfagslærer og kakebaker Tove Karin Slinning overrasket nok en gang med egenprodusert kake tilpasset undervisningen.

Presentasjon fra foreldremøtet 27.01.15

finner dere under dokumenter i fanen informasjon - foresatte. Tema for møtet var valg av programområder for neste skoleår og gjaldt klassene 1ST2, 1ST3, 1ST4, 1ST5, 1ST6, 1SF1 og 2ST1.

Training abroad - a new challenge

Seks elever fra avd. HO er i København på utplassering/ praksis i skole/ skolefritidsordnig (SFO), barnehage og pleiehjem.

TRIPLET

Danselinjen v/Fagerlia vgs presenterer danseforestillingen TRIPLET. C-bygget blackbox.

Idrettselevene fra 1ST1 Tharand Hurlen og Amalie Bergsås

var med Spjelkavik Drill til Skjærgårdsdrill i Horten, som er en nasjonal konkurranse hvor de beste i landet stiller. Se bilder fra konkurransen..

Åpen dag ved Fagerlia vgs - torsdag 29. januar 2015

Elever fra 10. klasse som ikke fikk prøvd ut et programområde hos oss i hospiteringsuka kommer i dag til Fagerlia vgs.

Hospiteringen starter kl. 10.00 og varer til 12.00, Det vil først være en felles orientering i skolens aula, deretter hospitering etter valgt interesseområde.

Utdanningsmesse i Fagerlihallen 29. og 30. januar kl. 09:00 - 14:00

Elevene ved Fagerlia vgs skal besøke utdanningsmessa «Ta Utdanning» i Fagerlihallen torsdag 29. januar (se under for oppsatt plan). Det vil være mulig å besøke messa enkeltvis også på fredag, men fagdagen brukes ikke til organiserte messebesøk.

Kaffetraktere, vannkokere, toastjern og liknende tillates ikke pga brannfare

Skolens ledelse kan ikke tillate at kaffetraktere, vannkokere, brødristere, toastjern, mikrobølgeovner og liknende brukes i undervisningsrom og korridorer pga fare for brann. Det har forekommet at kaffetraktere har stått på og tørrkokt over natta. Tilberedning av mat og drikke medfører dessuten ekstra rot og søl som blir en tilleggsbelastning i arbeidet som renholderne utfører.

Vi vil samtidig reklamere for skolekantina sitt tilbud om varm og kald drikke, varmretter og div. annen mat. I tillegg er det utplassert vareautomater i foajeen ved aulaen.

Vi ber elevene om forståelse for dette og ber om at alle som har plassert slikt utstyr på skolen sørger for å fjerne det i løpet av januar 2015.