Fagerlia VGS > Aktuelt > Nyheter

Uke 11 - ekskursjon med Spansk III til Alicante

Este año hay 36 alumnos de 8 institutos diferentes de Møre & Romsdal que participan en la excursión a Alicante, de Fagerlia vgs viajan 5 alumnas.  El Colegio Internacional ofrece 20 horas de enseñanza y van a alojarse en familias españolas para que practiquen la lengua.

Liebe Grüsse aus Berlin

Tysk 2 på språkkurs. Lærerik undervisning, interessante utflukter og nærkontakt med blå menn.

Miljøambassadør Lars Løkeland Slåke

holdt et glitrende og tankevekkende foredrag på Fagerlia vgs for alle Vg1-elevene onsdag 4. mars.

Formgivingsklassen på ekskursjon i Oslo.

Utforsker middelalder og vikingetid. I dag er det Munch museet, Ibsen museet og Nationaltheatret med Brand. I morgen er det nasjonsbygging gjennom kunstneriske uttrykksformer.

Folkeuniversitetet presenterer

Jusstudiet i Trondheim - egen klasse i Ålesund.

• Tid: Tirsdag 10. mars kl. 11:45 - 12:30
  • Sted: Fagerlia vgs.
  • Rom: A429

Søppel

Husk å rydd bort ditt eget søppel på biblioteket og i kantina! Papiravfall og flasker skal kastes i søppelbøttene.

Aktivitetsdag for Vg1 og Vg2

Det rapporteres om en strålende dag på Strandafjellet tirsdag 3. mars. Klikk på bilda for full størrelse!

Lånekassa - søknadsfrist 15. mars

Husk fristen for å søke om stipend og lån for vårsemesteret 2015. 15. mars er også fristen for å melde fra om endringer på Lånekassen.

Gründercamp onsdag 25.2.2015

i Ålesund bystyresal. Oppdragsgiver: Ålesund kommune / Fagerlia vgs. Oppdrag: CAMPUS ÅLESUND - hva bør være tilstede og hvordan kan Campus Ålesund bli et pulserende område der ungdom trives både dag og kveld. Gründercampkonseptet er utarbeidet av Ungt Entreprenørskap. Deltagere: Elever i vg2 og vg3/4 som har programfagene Markedsføring & Ledelse 1 og 2, Økonomistyring og Økonomi og Ledelse og Rettslære1 og 2 og samfunnsøkonomi 2 deltok.

Vinnere av fotokonkurranse og tekstkonkurranse i Språk Åpner Dører

Følgende elever gikk av med seieren i konkurransene: