Fagerlia VGS > Aktuelt > Nyheter

Boklansering

Onsdag 20.5 var det boklansering i anledning Fagerlia vgs sitt 150 års jubileum. Mange av skolens pensjonister og skolens personale deltok i arrangementet hvor Harald Grytten presenterte boka.

Trekk til skriftlig eksamen er nå offentliggjort

Trekk til MUNTLIG eksamen offenliggjøres fra og med første juni. Dette gjelder både Vg1, Vg2, Vg3 og Vg4 alle linjer.

Fagerliarussen 2015

fotografert 12. mai av Reed Foto AS. Klikk på bildet for å få det opp i stor størrelse.

Eksamensvakt

Kjenner du noen som har lyst til å være eksamensvakt hos oss den 29. mai, fra kl. 08:00 til ca. 14:00? Det kan gjerne være en høyskolestudent eller pensjonist, men ikke elev på videregående skole. Vi gleder oss til å høre fra deg. Kontakt Trude på telefon: 70 11 22 17 eller e-post: trude.eiksund@mrfylke.no.

Mosjonsturnering i volleyball

Personale fra Fagerlia vgs. deltok i helga på mosjonsturnering i volleyball i Fagerlihallen. Med små marginer røk de ut i gruppespillet, men lagmoralen og stemninga var likevel på topp.

1. klasse drama videre til teaterfestival i OSLO

Vg1 Drama reiser i dag til Oslo for å delta på DUS – Den unge scene – og skal der fremføre «Forandring frydar» av Sunniva Lovise Harboe på Det Norske Teatret. Den unge scenen er et landsdekkende ungdomsteaterprosjekt. DUS bestiller og utvikler sceniske tekster skrevet for ungdom og fremføres av ungdom.

TYSK- OG SPANSKLÆRERE søkes til Fagerlia vgs

200% fast/vikariat i TYSK og SPANSK  i kombinasjon med andre undervisningsfag, gjerne norsk. Søknadsfrist 13.05.15.

Samordna opptak - Følgeskjema og dokumentasjon

Vitnemålet vil bli registrert elektronisk i den nasjonale vitnemåldatabasen (NVB) før 1. juli for alle årets elever. Elever som kun har dette som inntaksgrunnlag trenger derfor ikke sende inn følgeskjema til Samordna opptak. Elevene oppfordres likevel til å kontrollere i søknaden på Samordna opptak at vitnemålet er registrert i NVB innen utgangen av juni. I motsatt fall må bekreftet kopi av vitnemålet sendes inn sammen med ettersendingsslippen innen 1. juli.

Musikkprisen 2015

Vi gratulerer til Amanda Tenfjord med Musikkprisen 2015! Musikkprisen er den største musikkonkurransen i Møre og Romsdal og arrangeres som et samarbeid mellom Sparebanken Møre, AMFI Moa, Sunnmørsposten, Ocean Sound Recordings og Momentium. Som vinner av Musikkprisen får Amanda spille inn plate i Ocean Sound Recordings og spille åpningskonsert under Jugendfest på Color Line Stadion.

Hvordan lagre et dokument til PDF

I forbindelse med heldagsprøver må alle elever kunne lagre et dokument til PDF. IT har laget oppskrifter både for Mac og Windows, disse finnes på IT sin side.