Fagerlia VGS > Aktuelt > Nyheter

Ny elev ved Fagerlia vgs?

Alle elever som via Vigo har fått bekreftet skoleplass, vil i løpet av juli/aug. motta informasjonsbrev pr. post fra Fagerlia vgs. Det er viktig at alle elever, etter å ha takket ja til plassen på Vigo, sender inn svarskjema til skolen enten digitalt eller pr. post.

Avslutningsseremoni i aulaen

Avslutningsseremoni i aulaen for Vg1 og Vg2 med taler og kunstneriske innslag.

Avtakking

Tre ansatte ble i dag takket av under sommeravslutningen ved Fagerlia vgs. Her er de tre sammen med rektor Yngve Omenås. F.v. Solveig Devold Myklebust, Odd Harald Nilsen, Yngve Omenås og Kirsti Villanger. Lykke til videre!

Kunngjøring av eksamenskarakterer på SkoleArena.no:

Mandag 22. juni 2015 kl. 13:00.

NB: Eksamenskarakterene finnes ikke på Hypernet.

Snart sommerferie!

Fredag 19. juni er siste dag av skoleåret 2014-2015. De aller fleste går ut skoledøra og tar sommerferie fra i morgen ettermiddag, mens andre fortsetter arbeidet enda noen dager.

Vi ønsker alle elever og ansatte en riktig god sommerferie til vi sees igjen i august!

Sommeravslutning TL

Sommeravslutning for elevene på TL med egen konsert og forestillingen "MEG - en collage" - 16.06.2015.

Forskerelever i møte med representanter fra næringslivet

Første og andre års elever fra forskerlinja fikk i går presentere noen av rapportene de har laget i møte med næringslivsrepresentanter på Norsk Maritimt kompetansesenter.

Blå Kors med Frode Hessen

Bilder fra kursdag med fokus på rusforebyggende arbeid for Vg1 og Vg2 den 5. juni med Blå kors og Frode Hessen.

Elever fra helse og oppvekstavdelingen skaper livsglede

Elevene arrangerte formiddagstreff for beboere på Hatlane omsorgssenter. Arrangementet bestod av kaffe og kaker og underholdning. På Skarbøvik sykehjem var elever medhjelpere under årets rullatorfestival, som sykehjemmet arrangerer hvert år.

Tømming av bokskap

Alle bokskap må tømmes før skoleferien, dersom ikke dette gjøres blir låsene fjernet og skapet tømt i løpet av sommeren.