Fagerlia VGS > Aktuelt > Nyheter

Onsdag 9. desember

selges skolegenseren i foajeen i bygg A.

kl. 11:00 - 12:00. Pris kr 200,-.

Du kan betale kontant eller du betaler med kort i kantina.

Simon Molvær Grimstad (22) - tidligere Fagerlia-elev

Tirsdag 24. november 2015 var en spesiell dag i livet til den unge Kr. F-politikeren fra Flisnes i Ålesund. Han kom inn på Stortinget som vararepresentant for Rigmor Andersen Eide.

Elevundersøkelsen 2015

Svarprosent: 78% - 03.12.15 kl. 12:40.

Ferdig svart: 576 av 735.

Lenke for pålogging til Elevundersøkelsen blir sendt ut til alle elever via e-post mandag 9. november.

Undersøkelsen skal gjennomføres innen fredag 20. november.

Fagdag Design og arkitektur 1

1SF har vært på Møbelfaglig senter i Sykkylven. Der ble vi tatt godt imot av Kjetil Tandstad som tok oss gjennom 100 år med møbelhistorie, hovedsakelig fra Sykkylven. Vi lærte om materialer og nyvinninger som bl.a. kurvmøbler fra Stranda, trelaminat som er sterkt og porolon til stopping av møbler. Siesta-stolen til Ingmar Relling er 50 år i år, og det har blitt markert med ei digital fotoutstilling som vi fikk se, og at stolen er stilt ut i en monter utenfor senteret. Stolen er fortsatt i produksjon. Vi fikk også prøvesitte alle stolene og til slutt var det konkurranse om å sette raskest sammen en pinnestol. Der var også en «stue» fra 70-tallet.

"Ta Sjansen" 2015 - bilder fra arrangementet

Vg1-elevene fikk i dag utfolde seg på scena i skolens aula under arrangementet "Ta sjansen". Flott underholdning til stor jubel fra publikum.

Skolekatalogen 2015

Iflg. fotograf Reed starter utsending av Skolekatalogen 2015 - 2016 ca. 27. november.

Den kommer da rett hjem i postkassa til alle som har bestilt.

Ny avdelingsleder for musikk, dans, drama og formgiving ved Fagerlia vgs

Teaterlærer Endre Volden begynte 16. november i ny stilling som avdelingsleder for musikk, dans, drama og formgiving ved Fagerlia videregående skole.

Vel gjennomført hospitering for ungdomsskoleelever

Hospiteringsdagene for ungdomsskoleelevene er vel i havn! Vi har hatt over 570 hospitanter på besøk! Vi har kun fått positive tilbakemeldinger på årets hospitering.

Mange har bidratt i dette prosjektet. Elever, ledelsen, lærere, IT, merkantilt, renhold, kantine og vaktmestere.

Tusen takk for innsatsen under viktige dager for skolen  vår!

Siw Ø. Klokkersund, avdelingsleder Helse og oppvekst.

Invitasjon til møte med kontaktlærer Vg2 - 11. november

Møtet med kontaktlærer er primært for å kunne gi foresatte/foreldre en undervegsorientering om elevens daglige arbeid og kompetanse i fagene, samt oppfølging av eventuelt fravær. Foresatte er selvsagt også velkommen til å ta opp andre spørsmål. Kontaktlærer vil bli å treffe på eget klasserom.

Spansk 3 på språkreise til Alicante

Bildene er tatt i Valencia.