Fagerlia VGS > Aktuelt > Nyheter

Busskort

for elever som bor utenfor Ålesund, Giske og Sula kommune har kommet. Disse må hentes i resepsjonen. Husk å ta med personlig bilde! Tar du ferge, trenger vi to bilder.

Resultat fra SKOLEVALG 2015

Opptellingen fra skolevalget er nå ferdig. Klikk på bildet for stor størrelse.

Ungdomsskoleelever tar vgs matematikk

På rom A527 møter vi 34 ungdomsskoleelever som følger videregående matematikkundervisning 1T. Undervisningen foregår hver tirsdag og torsdag under ledelse av mattelærerne: Andreas Holmstöm og Kristine Tynes Øyen.

Campus Uka 2015 (20.09. - 25.09)

Fagerlia vgs er en del av Campus Ålesund og for første gang er vi med på å arrangere Campus uka. Dette er et storstilt samarbeid mellom aktørene på Campus og en møteplass der elever, studenter og personale i de aktuelle bedriftene i regionen møtes. Hensikten for oss er å synliggjøre yrkesmulighetene til elevene og åpne for samarbeid, knytte kontakter og bygge relasjoner som våre elever og personale kan dra nytte av i sine fag og sin undervisning. Program for uka finner dere under dokumenter på denne siden.

Kampanje mot mobbing – del dine tips

Mandag 31. august går startskuddet for årets kampanje mot mobbing.

Kampanjen skal gi voksne, enten man er lærer, barnehagelærer, forelder, håndballtrener eller nabo, konkrete tips til hvordan man kan gjøre en forskjell for å skape vennskap og forebygge mobbing.

Dere er alle invitert til å dele egne tips på nettsiden. Det er veldig mange som allerede gjør mye bra for å forebygge mobbing og skape vennskap. Dette vil vi høre om – og spre videre.

Den nye kampanjesiden finner dere her: http://mmm.udir.no/.

Untis på mobil

Legger ved en enkel forklaring på hvordan man kan teste og bruke Untis  på mobilen.

Fagdag i Helsefremmende arbeid BUA

Temadagen om trygge og sunne måltid for barn og ungdom ble avsluttet med felles måltid. Elevene presenterte og forklarte hvordan de hadde tenkt i planleggingen når de tilberedte et sunt måltid med frukt og grønnsaker for ulike aldersgrupper. Og til slutt - deilige og innbydende smaksprøver til alle!

En måneds utveksling i Frankrike

Disse elevene er klare for en måneds utveksling i Frankrike. Søndag setter de kursen mot Mamers, der de skal være elever på Lycée Perseigne. Fra venstre: Ane Ness, Jørgen Skuseth, Ina Haagensen, Eline S. Grytten, Marie Drønnen, Anna  M. Ulvestad og Ane L. Heimdal. Bonne chance, et bon courage!

Russestyret 2015/2016

Avgangselevene har hatt valg på russestyre. Klikk på bildet for full størrelse og se hvem som er valgt.