Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Fagerlia VGS > Aktuelt > Nyheter

Russ 2016

En fin russetid forutsetter respekt for egne og andres grenser. 

Amnesty har laget noen enkle sexvettregler som man kan ha med seg overalt: http://www.amnesty.no/aktuelt/seks-regler-for-sex.

Amnesty vil med dette ønske Russ 2016 en riktig fin russetid!

Les meir

Fagerlia Budstikke - fortløpende nyheter fra LilleStortinget2016

Medieklassen publiserer alt de skriver i bloggen - Fagerlia Budstikke - følge med på: http://lillestortinget2016.blogg.no/

Les meir

Kritiske spørsmål fra AP

Arbeiderpartiets partileder, Lene Larsgård, stiller kritiske spørsmål til regjeringens økonomiske og utdanningspolitikk.

Les meir

LilleStortinget - 5. april 2016 - Dag 1

Lille Stortinget er åpnet. Oppmerksomheten ble skjerpet da en høytidelig trompetfanfare brøt stillheten i salen. Sissel Standal inntok talerstolen og innledet rollespillet. Etter å ha forsikret alle om det harde arbeidet bak arrangementet, håpte hun dagene som kommer blir en inspirasjonskilde til elevenes fremtid.

(Klikk på bildene for stor størrelse!)

Les meir

Program dag for dag - LilleStortinget 5.-7. april 2016

Følg også med på hjemmesiden under fanen LilleStortinget 2016 for daglig informasjon og bilder fra arrangementet.

Klikk på bildene for stor størrelse!

Les meir

Konkurransen Unge Forskere 2016

Realfagslærer Andreas Holmström informerte oss i dag om følgende nyhet:

  • Ane Espeseth (2ST3) og Torstein Vik (1ST3) er videre til finalen i Konkurransen Unge Forskere

VI GRATULERER!

Her er utdrag av eposten finalistene mottok i dag: "Jeg har gleden av å meddele at juryen i Konkurransen Unge Forskere nå har valgt ut finalistene til årets konkurranser. Du er forfatter for ett av de 23 finaleprosjektene eller et gjesteprosjekt fra Danmark. Det ble i år innsendt 128 prosjekter til de to konkurransene. Av de 23 finaleprosjektene er 3 i klassen for ungdomsskolen. Finalen foregår i Oslo fra torsdag 21. april – lørdag 23. april."

Konkurransen Unge Forskere

Proscientia organiserer hvert år Konkurransen Unge Forskere. Dette er en forskningskonkurranse for ungdom mellom 13 og 20 år.

Artikkel fra Sunnmørsposten 05.04.16: http://www.smp.no/nyheter/2016/04/05/Drar-til-forskerfinale-i-Oslo-12489640.ece

Les meir

Proteinsyntesen

Fagdag for 1MU1 med tema proteinsyntesen - illustrert med gulrotkake av realfagslærer Tove Karin Slinning. Heldige elever!

Les meir

Vi trenger flere prøve- og eksamensvakter

20. mai og 31. mai er datoer hvor behovet er størst. Opplæring vil bli gitt. Kjennskap til IKT er en fordel. Ta kontakt med konsulent Trude Eiksund på tlf 70 11 22 17 eller Trude.eiksund@mrfylke.no for nærmere informasjon. Kjenner du noen som kan være interessert?
 

Les meir

Vurderer du Høgskulen i Volda som studiested?

Det nærmar seg 15. april og søknadsfrist for opptak til høgare utdanning. For å gi potensielle studentar eit innblikk i Høgskulen i Volda og Volda som studiebygd, vil vi sende direkte frå campus. Les meir om opplegget her.

Dato: Tysdag 5. april
Klokkeslett: 14:00 til 17:00

Lenke til Høgskulen i Volda: http://www.hivolda.no/

Les meir

Fredag 11. mars

inviterte BUA over 30 barnehagebarn på aktivitetsdag i Borgundgavlen. Jakten på påskeegg, leik og måltid vart gjennomført med stor iver og engasjement! deilig med gul saft og appelsin etter mye fysisk aktivitet og lek! Bildene er gjengitt med tillatelse).

Klikk på bildene for stor størrelse!

Les meir