Fagerlia VGS > Aktuelt > Nyheter

Utdanningsmesse 1. og 2. februar

Alle elever ved Fagerlia vgs skal besøke utdanningsmessa i Fagerlihallen en av dagene (se oppsatt plan). Kontaktlærerne må informere sine elever, og berørte faglærere må gjøre avtale med elevene dersom det er nødvendig.

Utdanningsmessa presenterer et bredt utvalg av norske utdanningstilbud, studietilbud i utlandet, etterutdanning og kurs. Foredrag med aktuelle tema.

Presentasjon faginfo 2016-2017 - oppdatert versjon 28.01.16

Ved vedlagt oppdatert presentasjon faginfo 2016-2017. Gjelder foreldre og foresatte og elever i klassene 1ST2, 1ST3, 1ST4, 1ST5, 1SF1 og 2ST1.

Følg link til mer informasjon om fagvalg: http://fagerlia.vgs.no/Fagerlia-VGS/Informasjon/Fagvalg

Reisevaneundersøkelse - svarfrist 1. februar

Vi er i gang med planlegging av nye «Campus Ålesund» med mål om å få til en urban, utadrettet og miljøvennlig utvikling av campus. For å få et best mulig grunnlag for planarbeidet, ønsker vi å gjennomføre en reisevaneundersøkelse som skal kartlegge hvordan ansatte, studenter og elever kommer seg til og fra campus.

Vi håper du kan sette av 2-3 minutter til å svare på undersøkelsen.

Klikk her for å delta

• NTNU i Ålesund
  • Fagerlia videregående skole
  • Fagskolen i Ålesund
  • Norsk Maritime Kompetansesenter
  • Ålesund kunnskapspark
  • Møre og Romsdal Fylkeskommune
  • Ålesund kommune
  • Statens vegvesen

HUSK! Vg1 HO - orienteringsmøte for foresatte og elever - tirsdag 26.01.16

Vi inviterer elever sammen med foreldre/foresatte til orienteringsmøte for primert for å bli orientert om elevens valg for neste skoleår.

Følg link til invitasjon: http://www.fagerlia.vgs.no/Fagerlia-VGS/Informasjon/Foresatte

Endring i skuleskyss

Melding fra Samferdsleavdelinga, Møre og Romsdal fylkeskommune.
Vi må gjere endringar i skuleskyssen frå Ålesund om ettermiddagen.
 Endringa er:

• Avgangen Ålesund kl 1350 – Skodje – Sjøholt, vil stoppe på Skodje frå neste veke av.
  • Elevar som skal til Valle/Sjøholt vil få tilbod om å ta togbussen frå Ålesund kl 1400 (linje 681)

Hvordan skrive jobbsøknad og CV

Næringslivsutvalget inviterer til jobbsøkerkurs med Manpower og Næringsforeningen på Scandic Parken mandag 25. januar kl 18:00.

Dette kurset vil bestå av en gjennomgang av hvordan en kan skrive en jobbsøknad og CV. Det vil bli en pause etter gjennomgang av tips og triks for jobbsøknad, hvor det vil bli servert kaffe og wraps. Etter pausen vil CV-skriving bli gjennomgått. Både søknad og CV vil bli presentert av Manpower. Til slutt vil Næringsforeningen gi et lite foredrag om hvordan jobbmarkedet er i Ålesund i disse dager. Varigheten vil være 2-3 timer.

Biologi 1

På besøk på rom A427 hos biologi 1 med faglærer Ragnhild Aasen Kjerstad. Dagens prosjekt var disseksjon av et lams indre organer. En spennende time der organers form, forløp og funksjon ble nøye studert.

Fagervett - nettsiden for Nettvett og Datasikkerhet

Facebooksiden er laget av klasse IT1 for å fremme Nettvett og Datasikkerhet - FAGERVETT.

Følg også med på twittersiden for #Fagervett, @Fagerliavgs.

Ambulanseøving i PLIVO-øving

Naudetatane, Politi-Brann-Helse, øver denne veka på nasjonale prosedyrer for å vere betre rusta ved evt. skulemassakrer o.l. Ambulanseklassa deltek denne veka ved PLIVO-kurs (pågåande livstruande vold) der målet for naudetatane er å best molgeg handere slike hendinger.

Fylkesmesterskap Helsefagarbeider 2016

Fylkesmesterskap i helsearbeiderfaget er en konkurranse der lærlinger og Vg2-elever konkurrerer i arbeidsoppgaver en helsefagarbeider gjør til daglig. Hvert lag består av 2 personer.

Tidspunkt: 17. februar 2016.

Gå til mesterskapets egen facebookside for mer informasjon: Fylkesmesterskap Helsefagarbeider 2016