Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Fagerlia VGS > Aktuelt > Nyheter

Skolefotografering september 2016

Fotograf Reed kommer til skolen for å ta bilder til skolekatalogen. Se vedlagt oversikt når de enkelte klassene skal stille til fotografering. Klikk på bildet for stor størrelse!

  • Mandag 12. september
  • Tirsdag 13. september
  • Onsdag 14. september

Sted: Lillekantina

NB! Det blir ikke anledning til å låne ut kostymer fra lageret i bygg C.

Les meir

KDA med egen blogg

Følg bloggen til elever og lærere på kunst, design og arkitektur ved Fagerlia vgs. I bloggen vil de vise hva de gjør gjennom tre år i programfagene visuelle kunstfag og design og arkitektur.

http://sffagerliavgs.blogspot.no/

Les meir

Veiledning til elever om de nye fraværsreglene

Fra 1. august 2016 er det en fraværsgrense i videregående skoler. Hensikten er å motivere elevene til jevn innsats, og å forhindre skulk. Les mer om fravær på Udir sine sider: http://www.udir.no/regelverk-og-tilsyn/skole-og-opplaring/saksbehandling/fravar/

Udir har utarbeidet en grei veiledning til elever om de nye fraværsreglene. Til elever - spørsmål og svar om fraværsgrensen.

Dokumentet kan skrives ut fra denne siden.

Les meir

Elevrådsstyret, tillitsvalgte og OD-kontakter 2016 - 2017

Klikk på lenken for oversikt over elever som er valgt for skoleåret 2016 - 2017:  http://fagerlia.vgs.no/Fagerlia-VGS/Tjenester/Elevraadet.

Les meir

Første skoleuke er over

Første skoleuke av skoleåret 2016-2017 er over. Uka har vært vellykket med mye aktivitet både på dagtid og kveldstid. Full sal på orienteringsmøtet for foresatte på Vg1 torsdag kveld - foresatte fikk også et kort møte med kontaktlærerne. Fredag ble avsluttet med aktiviteter sammen med kontaktlærer, øving av skoledansen, grilling av pølser og rebusløp. Hele skolen med elever og lærere avsluttet så en vellykket uke med fremføring av skoledansen i Fagerlihallen. Vi ønsker så alle en fin helg til vi sees igjen på mandag.

Les meir

Nullmobbing.no

Nytt nettsted for med informasjon til barn, unge og foreldre om mobbing og rettigheter - www.nullmobbing.no.

Les meir

24. august - lunsj for Vg1-elevene

Bilder fra dagens felleslunsj for Vg1-elevene i skolens aula og påfølgende øving til skoledansen. https://www.youtube.com/watch?v=YyWIr_yek54&feature=youtu.be

 (Klikk på bildene for stor størrelse)

Les meir