Fagerlia VGS > Aktuelt > Nyheter

Sommerferie

Rektor ønsker alle elever og lærere riktig god ferie!

Hanne Kleinhans Krogsæter i 1ST2

er ein av tre finalistar i skrivekonkurransen for ungdom frå 16-20 år som er arrangert av Dei nynorske festspela. Ho får kronikken sin «Er morsmålet så viktig som vi skal ha det til?» på trykk i Sunnmørsposten.

Vinnaren av konkurransen blir avslørt under Dei nynorske festspela på Volda Samfunnshus fredag 24. juni klokka 17.00.

Vi gratulerer Hanne og ynskjer henne lykke til!

1SF presenterer egnproduserte hus

I faget Design og Arkitektur har klasse 1SF lagd sine egne hus. I kveld skal disse presenteres for foresatte på samlingen kl. 17:00 - 18:30 på klasserom B116. Her vil klassen vise hva de har gjort av oppgaver, bildevisning, litt
underholdning og enkel servering.

Klikk på bildet for stor størrelse!

Volleyballturnering

Elevlaget som nesten klarte å måle krefter med lærerlaget :)

Bak fra venstre: Joakim, Øystein, Siri.

Knestående: Lenita, Endre, Håkon, Eirik. Liggende: Erika.

Et sammensatt lag med elever fra 1ST5 og 1ST4.

Grilling og uteaktiviteter

Elevrådet inviterer til grilling og uteaktiviteter på sandvolleyballbana onsdag 8. juni mellom 09.00 og 13.00. Det vil bli servert kyllingpølse og vanlig grillpølse. Ta med eget brød om du er allergiker.

Registrering gjøres ved volleyballbanen og ikke på klasserommene på B denne dagen.

Velkommen skal dere være!

Eksamensinformasjon og klagerett på standpunktkarakter og eksamen

Vedlagt følger eksamensinformasjon for elevene våren 2016.

All informasjon som angår eksamen og klagerett finnes på hjemmesiden under fanen eksamen: http://fagerlia.vgs.no/Fagerlia-VGS/Eksamen

Klagefrist

Fristen for å klage på vedtak som gjeld eksamenskarakterar og standpunktkarakterar er 10 dagar. Fristen skal reknast frå tidspunktet når meldinga om vedtaket er komen fram til den som har klagerett, eller når den som har klagerett, burde ha gjort seg kjend med vedtaket, jf. forskrift til opplæringslova § 5-5.

Fagfestivalen 2016 - bilder fra festivalen

Kjære elev: I år bruker vi fem dager – hvor den ordinære timeplanen opphører – til å jobbe med fag, forberede oss til neste skoleår og eventuelle eksamener.

I løpet av disse dagene kan du velge ulike poster du kan besøke. Her vil det vil være lærere til stede for å veilede deg og hjelpe deg hvis det er noe du lurer på. Du styrer selv hvordan du vil disponere dagen, og i noen tilfeller kan det være at faglæreren din ønsker å gjennomføre eget opplegg utenom det oppsatte festivalprogrammet. Da følger du dette. Dette gjelder også om det skal gjennomføres vurderingssituasjoner. Hvis det er fullt når du kommer til en stasjon, går du bare til en annen. Du registrerer deg ved start 09.00 og slutt 13.00. Listene finner du på tildelt klasserom på B.

Vi bruker klasserommene i B-bygget som arbeidsrom/lesesal. Skolen avholder eksamener i dette tidsrommet, så vi ber dere ta hensyn og ikke lage unødig støy.

Utnytt mulighetene under Fagfestivalen 2016 til å ligge litt i forkant faglig.

Scann QR-koden til telefonen din og kom rett til programmet for dagene.

Avslutningshøytidlighet for avgangselevene

Samling i aulaen torsdag 2. juni kl. 18:30 for alle avgangselevene i Vg3, Vg4 og påbyggingskursene i studieforberedende programområder. Kontaktlærer møtte elevene og delte ut standpunktkarakterene etter den felles samlinga.

Klikk på bildene for stor størrelse.

Fagfestival 2016 - Sandvolleyball mandag 6. juni

På mandag blir det arrangert volleyballturnering på beachen! Oppmøte på bana kl. 09:10, kampstart kl. 09:20.

Med vennlig hilsen Vegard Hillestad

Operasjon Dagsverk takker!

Operasjon Dagsverk takker Fagerlia vgs for innsatsen under OD-dagen. Beløpet som kom inn fra vår skole kr 196.370.