Fagerlia VGS > Aktuelt > Nyheter

1ST2 i Finland

En liten billedehilsen fra kalde Finland hvor elevene holder varmen bl.a. ved å isbade (nesten hele 1ST2 inkl. lærerne Ragnhild og Anna). Andre aktiviteter de har vært med på så langt er ski, skøyter, akebrett, skimuseum, klargjøring av VM og sauna. Klassen har kjekke dager og gleder seg til fortsettelsen. (klikk på bildene for stor størrelse)

Harald Tom Nesvik

Som et ledd i forberedelsene til LilleStorting fikk skolen besøk av Harald Tom Nesvik parlamentarisk leder i FRP tirsdag 14. februar. Partilederne og Komitelederne fikk et eksklusivt møte med Nesvik etter foredraget.

Ulovlig parkering

Skolens ledelse ser med økt bekymring på parkeringa som foregår på området mellom fortauet og parkeringsplassen som er driftet av NMK og parkeringa på øya midt i busslomma. Dette skaper uryddige trafikkforhold ved inn- og utkjøring og er til hinder for at bussene kan bruke busslomma. Vi har også observert at elever hjelper hverandre å kjøre inn på NMKs parkeringsplass via utkjøringa. Dette kan skape trafikkfarlige situasjoner.

Livsglede for eldre

Vg2 Helsearbeiderfag besøkte Godøy bukollektiv onsdag 8. februar i forbindelse med prosjektet Livsglede for Eldre. Klikk på bildene for stor størrelse!

Publisering av bilder er godkjent

Politisk debatt

tirsdag 7.2.2017 (5. og 6. time) i Aulaen.

• Deltakere: Alle som skal være med på LilleStortinget2017.
  • Tema: Norges forhold til EU

Formidling av læreplass

Formidling til læreplass blir gjort frå 1. mars til 1. november. Søknadsfristen for formidling til lærekontrakt med unntak frå opplæringsordninga eller opplæringskontrakt er 1. februar, og formidling til ordinær læreplass er 1. mars. Du søkjer om formidling til læreplass på vigo.no

Fagdag IT-1 hos NTNU

IT-1 tilbragte hele fagdagen på NTNU fredag den 03.02. De ble meget godt mottatt av Kjell Inge Tomren som loste dem gjennom en begivenhetsrik dag. Elevene fikk prøve seg på programmering og arbeid med arduino, og fikk teste ut VR-briller i en av labene til NTNU. I tillegg fikk de en flott omvisning i skipssimulatorene av Bjørn Dimmen fra NMK.

(Klikk på bildene for stor størrelse)

Fagdag i Økonomistyring og Økonomi og Ledelse

Med besøk hos Ekornes møbler i Sykkylven. Foredrag, svar på spørsmål, omvisning i produksjon, lunch og selvsagt prøvesitting av de fantastiske møblene. Svært lærerik dag!

Fagdag STT 03.02.17

Fagdag på Tueneset med praktisk matte = måle opp dl og lage suppe. Dagen ble avsluttet med rebus der elevene fikk trene både på pluss, minus, penger og dl.

Tilbodskatalog for vidaregåande opplæring

Søknad på videregående opplæring må registreres på Vigo.no innen fristen:
1. februar for inntak med fortrinnsrett eller individuell vurdering, for formidling til læreplass for lærekandidatar
1. mars for inntak til vidaregåande skole og for formidling til læreplass for lærlingar