Fagerlia VGS > Aktuelt > Nyheter

Uke 4 - rydding av kantine, bibliotek, mediatek og uteområde

2ST4 har ansvar for rydding i uke 4. Kontaktlærer: Anne Lise Roald

NB! Ikke glem at det må ryddes på bibliotek og mediatek mot slutten av matpausen/etter matpausen, 1 elev må ta en runde dit opp hver dag i ryddeuka - TIRSDAGEN hadde det vært fint om dette kunne gjøres mot slutten av 5. timen.

NB! Egen liste for rydding av blokk C

Uke 4 og 5: 2MR/2MD - Kontaktlærere: Anita Valderhaug / Einar Didriksen

ÅPEN KVELD tirsdag 13.02.18

kl. 18:00 - 20:00. Informasjon til foresatte og 10.klassinger som ennå ikke har bestemt seg for videregående skole og programområde.

Møte for foresatte og elever tirsdag 30. januar kl. 17:30

Invitasjoner er i dag sendt ut til foresatte for følgende klasser: 1ST2, 1ST3, 1ST4, 1ST5, 1ST6, 1KD1 og 2ST1 angående valg av programområde og programfag til neste år og

1HO1, 1HO2 og 1HO3 angående Vg2

Play Alter Native - Parken Kulturhus

80 Fagerlia-ungdom teller ned til premiere! Nytt i uka besøkte skolen for følge med på forberedelsene.

I følge avdelingsleder Endre Volden blir dette et overflødighetshorn av en forestilling og tidenes første dystopiske feelgood musikal.

Velkommen fra 8. februar

Nytt i uka onsdag 17.01.18

Årsplan 2017-2018

Årsplan versjon 7. Datert 15.01.18 er nå publisert under Aktuelt og under Informasjon - skolerute og planer.

Den kulturelle skolesekken

Torsdag 25. januar får vi besøk fra den kulturelle skolesekken.

Først ut i år er Sven Sæter med foredraget "Kongen av Spitsbergen".

Sæter var her i fjor med foredraget "Hemmelig helt" som fikk godt mottagelse fra elevene og faglærere som var tilstede.

Dette skriver DKS om "Kongen av Spitsbergen.

Studieorienteringsdag for avgangsklassene torsdag 25. januar

Avgangselevene ved Fagerlia vgs skal delta på studieorienteringsdagen kl 09:00 – 13:30.

Dette gjelder klassene: 3MD1, 3MR1, 3MU1, 3SF1, 3ST2-5, 4ST1, 3AP1-2 og 320. Påbyggingselever fra Borgund deltar også.

3ST1 følger ordinær timeplan denne dagen.

Kontaktlærerne informerer elevene i sine klasser.

Utdanningsmesse 29.-30. januar

Mandag 29. og tirsdag 30. er det tid for utdanningsmesse i Ålesund. Det er ikke lenge til, så vil vi i den forbindelse sende dere litt nyttig informasjon for å forberede deres messebesøk.

Juleavslutning 21.12.17

En nydelig markering med flinke elever og ansatte - tusen takk. God jul til alle og takk for i år!

Fagdag i engelsk onsdag 20.12.17

med besøk av følgende representanter fra næringslivet: Stine Urke: Rolls Royce, Paula Rice: NTNU, Karoline Nærø: Fagerlia vgs, Karen Bøen og Audra Drabløs: Inmarsat, Ole Andre Kjerstad: Sparebanken Møre, Karoline Strand: Stokke.

Fagdagen hadde fokus på viktigheten av gode ferdigheter i engelsk i videre utdanning og yrkesliv og vi hadde også besøk av tidligere og nåværende elever som delte sine erfaringer med VG1-elevene.

(klikk på bilda for stor størrelse)