Fagerlia VGS > Aktuelt > LilleStortinget > LilleStortinget 2016

LilleStortinget 2016

Regjeringen ble lansert tirsdag 15.12.2015 og består av følgende statsråder:

• Statsminister: Lisa Andrea Norlén
  • Utenriksminister: Rebekka Strandmann Hanssen
  • Finansminister: Trym Lefdalsnes Gjørven
  • Kultur og miljøminister: Kathrine Angela Breivik Haga
  • Likestilling og inkluderingsminister: Ane Halsebakke Hoff
  • Justisminister: Håkon Solli-Sæther
  • Olje og energiminister: Ole Tonning Aanderaa
  • Kunnskapsminister: Oscar Remø Fugelsnes
  • Helseminister: Karoline Havnsund
LilleStortinget 2016

Regjeringslansering 15. desember 2015: http://fagerlia.vgs.no/Fagerlia-VGS/Aktuelt/Nyheter/Regjeringslansering-LilleStortinget-2016

Følg med på LilleStortinget 2016 gjennom FAGERLIA BUDSTIKKE

Politisk møte med Europeisk ungdom tirsdag 9.2.16

I anledning LilleStortinget 2016, hadde statsminister Lisa Norlen og utenriksminister Rebekka Strandmann Hanssen, gleden av å invitere til politisk møte med Europeisk Ungdom tirsdag den 9.2.2016 fra kl. 11.30 - 12.30 i skolens aula. Alle skolens elever var invitert, men opplegget var særlig tilpasset elevene i vg1 og vg2 som har fellesfaget samfunnsfag og skal være med på LilleStortinget 2016.

Politisk debatt med statstrådbesøk tirsdag 15.3.16

Tema: Kommunereformen og ungdommen

Tirsdag 15.3.2016 fikk 400 elever ved Fagerlia vgs møte og høre statsråd Jan Tore Sanner, ordfører Eva Vinje Aurdal (Ålesund) ordfører Dag Olav Tenfjord (Skodje) samt kommunestyrerepresentant Kåre Sæter fra Giske og bystyrerepresentant Hans Kjetil Knutsen fra Ålesund, der de snakket om kommunereformen.  Se vedlagte omtale laget av mik elevene ved skolen.

LilleStortinget - 5. april 2016 - Dag 1

Lille Stortinget er åpnet. Oppmerksomheten ble skjerpet da en høytidelig trompetfanfare brøt stillheten i salen. Sissel Standal inntok talerstolen og innledet rollespillet. Etter å ha forsikret alle om det harde arbeidet bak arrangementet, håpte hun dagene som kommer blir en inspirasjonskilde til elevenes fremtid.

(Klikk på bildene for stor størrelse!)

Kritiske spørsmål fra AP

Arbeiderpartiets partileder, Lene Larsgård, stiller kritiske spørsmål til regjeringens økonomiske og utdanningspolitikk.